Home » Bydlení

Co dát jako dárek do nového domu či bytu? Tipy na dárky do domácnosti Vašeho blízkého, se kterými nešlápnete vedle

14.06.2023
Pořídil si někdo z Vašeho okolí nový byt či dům a chcete s sebou na první návštěvu přinést něco užitečného do nové domácnosti nebo jen hledáte dárky pro blízké k jakékoliv jiné příležitosti? Existuje řada skvělých tipů na dárky, které udělají nejen radost, ale zároveň budou pro Vašeho blízkého užitečné.
Ilustrační snímek | Zdroj: freepik.com

Kvalitní nádobí a drobné kuchyňské spotřebiče


Designové nádobí a pomocníky do kuchyně v podobě menších spotřebičů ocení snad každý kuchař. Můžete zvážit například kvalitní sadu nožů, pánev, pekáče nebo sady nádobí, které jsou praktické a mohou udělat velkou radost i svým designem. Pokud Váš blízký v kuchyni příliš času netráví, se sadou hrnků na kávu či čaj nebo sklenkami na víno nikdy nešlápnete vedle.

Elektronika


V dnešní době rozhodněte potěší i jakákoliv elektronika. Velmi populární a cenově dostupný dárek je například bezdrátový reproduktor pro poslech hudby. Dalším skvělým tipem jsou chytré zubní kartáčky, které se při výběru vhodného designu mohou stát i skvělým doplňkem koupelnové poličky.

Zahrádkářské nářadí


Jestliže Váš blízký tráví rád čas na své zahradě, rozhodně přemýšlejte o darování kvalitního zahradního nářadí a příslušenství - barevné zahradnické sady včetně rukavic, kvalitní sekera či nůžky na živý plot.

Organizátory a úložné boxy


V nové domácnosti, kde se vždy snažíme o pořádek a systém, není nikdy dost nejrůznějších organizátorů. Zvažte například šikovné pořadače na boty, krabice na uskladnění oblečení nebo koše na třídění odpadu.

Kvalitní ložní prádlo a ručníky


Stylové ložní prádlo a kvalitní ručníky vždy přinesou do domácnosti nádech luxusu. Radost obdarovanému jistě zajistí také teplá deka na zimní večery.

Knihy


Knihy jsou velmi univerzálním dárkem, který nikoho neurazí. Například ty o vaření, zahradničení či interiérovém designu mohou obdarovanému dodat inspiraci pro zlepšení nové domácnosti.

Svíčky či pokojové květiny


Pokud si netroufáte odhadovat vkus a styl obdarovaného, svíčky či květiny budou vždy sázkou na jistotu.

Pamatujte, že při výběru užitečného dárku je nezbytné zvážit zájmy, potřeby a vkus obdarovaného. Ujistěte se, že dárek bude v domácnosti skutečně přínosný a hodnotný, aby nedošlo k nepříjemným situacím. Jestliže si nejste výběrem jisti, zvolte některý z neutrálnějších dárků.

Autor: BH
Sdílet na Twitteru

Další články z rubriky Bydlení

Jak na efektivní odstraňování vodního kamene z žehliček a parních generátorů?

Žehličky ani parní generátory rozhodně nejsou zcela bezúdržbová zařízení. Jejich pravidelná údržba je nezbytná pro jejich spolehlivý a dlouhodobý prov ...

Dekorace ze sušených květin: Přírodní krása pro váš domov

Sušené květiny se staly velkým trendem v dekoraci interiéru, a to nejenom kvůli své dlouhé trvanlivosti. Tyto krásné rostliny přinášejí do domácnosti ...

Proč si koupit granitový dřez? Důvodů je hned několik

Granitový dřez představuje odolný prvek každé kuchyně, přičemž tento umělý materiál se vyrábí smícháním žulového kamenného prachu a akrylových pryskyř ...

Plemena psů vhodná do bytu aneb spokojený pes i pán

Přemýšlíte o tom, že si pořídíte psa, ale žijete v bytě? Správný výběr plemene je klíčovým faktorem pro to, aby se váš nový čtyřnohý společník cítil š ...

Doporučujeme

Publikovat článek