Home » Bydlení

Kvalitní dveře a podlahy jsou klíčovým prvkem interiéru

14.04.2023
Při výběru nových interiérových dveří a podlahových krytin je velmi důležité vybrat spolehlivého dodavatele, který se drží vysokých standardů kvality a sledování trendů v oblasti interiérového designu a inovací je pro něj prioritou. Interiérové dveře a podlahy jsou nejdůležitějším prvkem v interiéru a mohou zásadním způsobem ovlivnit celkový dojem a ráz místnosti, proto se pečlivý výběr dodavatele s profesionálním přístupem nevyplatí podcenit.
Ilustrační snímek | Zdroj: freepik.com
Jedním z aktuálních a cenově dostupných trendů v oblasti interiérových dveří jsou bezfalcové neboli bezpolodrážkové dveře. Tento typ dveří s velice minimalistickým designem dokáže navodit moderní a čistý vzhled interiéru, díky absenci spár jsou bezfalcové dveře a zárubně nenáročné na údržbu. V této kategorii nabízí Čáslavské APOLO s.r.o. širokou škálu provedení v různých materiálech - dřevěné (dýhované), laminátové, vysoce lesklé/matné, barvou lakované, fóliované i dveře kartonové. Bezfalcové dveře jsou snadno instalovatelné a nabízejí mnoho výhod, jako je již zmiňovaná snadná údržba, možnost volby různých stylů a barevných dekorů, ale také výborná zvuková izolace.

Dalším trendem jsou designové kovové prvky, které i obyčejným dveřím dodají na atraktivitě. Tyto prvky dodají dveřím moderní a průmyslový vzhled. V této kategorii nabízí Čáslavské APOLO s.r.o. mnoho různých typů kování a klik v několika povrchových úpravách i v různých barevných provedení, kdy nejpopulárnější jsou černá, stříbrná a zlatá.

Mezi podlahovými krytinami se velké oblibě těší vinylové podlahy s texturou dřeva, která je díky kvalitním výrobním postupům velmi věrná textuře pravého dřeva. Vinylové podlahy jsou opravdu odolné a snadno se čistí a udržují, což je ideální především pro rodiny s dětmi nebo domácími mazlíčky. Textura dřeva nám i u vinylových podlah dokáže v interiéru vytvořit příjemnou atmosféru. Čáslavské APOLO s.r.o. v této oblasti nabízí širokou škálu podlahových krytin s nejrůznějšími texturami a barevnými odstíny, ale také v různých cenových relací tak, aby si mohl vybrat každý.

Při stavbě domu či rekonstrukci si často klademe otázku, kde se investovat vyplatí a kde je naopak vhodné ušetřit. Investice do kvalitních dveří a podlah je velmi důležitá. Musíme brát v potaz, že například sedací soupravu můžeme po čase snadno vyměnit, ale u podlahy a dveří, které jsou namontované do stavebních otvorů, je výměna o dost náročnější. Proto se vyplatí v tomto směru pořídit kvalitnější dveře a podlahovou krytinu, jelikož v první řadě vytvoří pocit luxusu a kvality, ale především z toho důvodu, že jsou vyrobeny z pevných materiálů a za použití moderních technologií, což je jistotou dlouhé životnosti a odolnosti proti opotřebení a poškození.

Věnujte tedy pozornost výběru vhodného dodavatele a investujte do kvalitnějších výrobků, aby Váš domov byl nejen krásný na oko, ale také dlouhodobě bezpečný a odolný.

Autor: BH
Sdílet na Twitteru

Další články z rubriky Bydlení

Proč si koupit granitový dřez? Důvodů je hned několik

Granitový dřez představuje odolný prvek každé kuchyně, přičemž tento umělý materiál se vyrábí smícháním žulového kamenného prachu a akrylových pryskyř ...

Plemena psů vhodná do bytu aneb spokojený pes i pán

Přemýšlíte o tom, že si pořídíte psa, ale žijete v bytě? Správný výběr plemene je klíčovým faktorem pro to, aby se váš nový čtyřnohý společník cítil š ...

Jarní úklid rychle a efektivně

Jaro je čas obnovy a očisty, a provádění jarního úklidu může být osvěžujícím způsobem, jak začít novou sezónu. Pokud chcete provést jarní úklid rychle ...

Zrcadla jako klíčový prvek interiéru: Proč má výběr jejich tvaru význam

Zrcadla neplní pouze praktickou funkci umožňující nám zkontrolovat náš vzhled před odchodem z domova. Jsou také důležitým dekorativním prvkem, který m ...

Doporučujeme

Publikovat článek