Home » Bydlení

Nová dekorační kolekce Nordic Mood ve znamení rustikální romantiky

13.07.2022
Nová kolekce Nordic Mood přináší novinky inspirované přírodou. Přivítejte babí léto v romantické náladě a s nádechem rustikální atmosféry.
Kolekce Nordic Mood přináší novinky inspirované přírodou | Foto: Jysk
Letní západ slunce s teplými paprsky a měnícími se barvami naplňuje nejednu romantickou představu. Nová kolekce je vyjádřením spojení s přírodou, které připomíná hřejivé objetí zapadajícího slunce.

Nová kolekce se bude dobře vyjímat například v zimní zahradě nebo na zasklené terase. Romantické zátiší vytvoříte pomocí jednoduché vázy ROY spolu s barevnými papírovými květy PER, které jsou novinkou mezi dekoracemi.

"Papírové květiny jsou momentálně velkým hitem. Naše novinka PER je detailně propracovaná papírová květina a je v nabídce v oranžové, fialové a růžové barvě. Barvy vyniknou samostatně nebo i v podobě velké kombinované kytice. Kovový stonek se snadno ohýbá a dobře drží tvar," říká Tina Nymann z nákupního oddělení v JYSKu.

Tmavé barevné odstíny má i nový dekorační polštář BANKSIA, který se bude v kombinaci s jednoduchým polštářem GULDBLOMME dobře vyjímat na zasklené terase.

Nádech podzimu


Nová kolekce Nordic Mood je inspirovaná dekoracemi z JYSKové linie Grounded, jejímž hlavním tématem je propojení s přírodou.

"Chtěli jsme vytvořit kolekci, která by navodila pocit propojení s přírodou, až se venku ochladí a my budeme trávit více času doma. K vytvoření této atmosféry je vhodný nový květináč TERJE z přírodních materiálů, který se skvěle hodí k vysoké umělé rostlině TRISTAN, říká Tina Nymann.

Zkombinováním misky KNUT z mořské trávy a dřevěného podnosu GERNER jednoduše nazdobíte například konferenční stolek. Přidáním vonné svíčky JENS si doma během podzimních dní vytvoříte útulnou a romantickou atmosféru.

Výběr z kolekce:


Lucerna GUNNAR z tmavého dřeva se hodí na terasu do teplých letních večerů nebo do obývacího pokoje, kde vytvoří romantickou atmosféru pozdního léta.
Díky svým barvám dodá dekorační polštář BANKSIA nový vzhled vaší pohovce, křeslu nebo lavici.
Dekorace z papírových květin PER dodá vašemu domovu nádech romantiky.

Nová kolekce je dostupná na prodejnách JYSK a online na JYSK.cz od 12. července.

Zdroj: Jysk
Sdílet na Twitteru

Další články z rubriky Bydlení

Zrcadla jako klíčový prvek interiéru: Proč má výběr jejich tvaru význam

Zrcadla neplní pouze praktickou funkci umožňující nám zkontrolovat náš vzhled před odchodem z domova. Jsou také důležitým dekorativním prvkem, který m ...

7 tipů na zdobení velikonočních vajíček

Blíží se Velikonoce a s nimi tradice zdobení vajec. Pokud chcete vytvořit unikátní a originální velikonoční vajíčka, zkuste tyto kreativní tipy a trik ...

Jak se starat o matraci aneb údržba matrací pro delší životnost

Pečování o matraci je klíčové pro zajištění dlouhé životnosti a optimálního spánku. Správná údržba a čistota matrace mohou výrazně ovlivnit váš spánek ...

Jaká je optimální vlhkost vzduchu v bytě?

Správná vlhkost vzduchu v domácnosti je klíčovým faktorem pro pohodlí, zdraví a zachování kvality vzduchu. Příliš suchý nebo příliš vlhký vzduch může ...

Doporučujeme

Publikovat článek